lovet är över


Mitt lov har varit bra, mycket bra. Dock har jag inte fått någonting gjort som jag egentligen borde. Men ibland måste man unna sig lite ledighet och fokusera på lite annat också. Vilket jag kände att jag verkligen behövde just nu.

Har varit lugnt exakt hela veckan och helgen. Fredagen lekte jag lite chaufför. Fram och tillbaka till Stockholm. På lördagen var det först 1 års kalas för charmtrollet i Marma. Mot kvällsningen blev det grogg och spel hos granngubben, Vigvert.
Lördagsnatten blev branog roligare en väntat. Men lämnar man dörren olåst hemma får man visst vänta med ett oväntat besök när man kommer hem.

Efter ca fyra timmars sömn var man uppe igen, dock inte alls så pigg då jag är en sån som måste ha sina åtta timmars sömn för att vara utvilad. Vid elva tiden somnade man fint om i soffan och vaknade igen vid 16 tiden. Då var jag mer än utvilad.

Mot kvällsningen kom min vän och kusin Hurtig och myste lite. Kikade film och pratade lite efterlängtat skitsnack. Fick lite flashback från tiden vi bodde tillsammans. Alla våra goa kvällar vi haft tillsammans. Från att träffas dagligen till nästan inget alls gör verkligen att man får mycket att ta igen <3

Nu ska jag fixa klar dagens käk och morgondagens matlåda. Imorgon är första skoldagen igen eftersom idag har vi haft självstudier..Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0