sportlov


Idag är det måndag igen. Tycker veckorna flyger fram snabbare än någonsin faktiskt. Idag har vi vanligtvis självstudier men den här veckan har vi lov, sportlov. Otroligt skönt att få vila upp sig och ta nya tag igen nästa vecka. Dock finns det lite resterande som ska hinnas med under dessa dagar, även plugga till prov som man förmodligen kommer få göra veckan då man är  tillbaka igen.

Har haft en riktigt trevlig helg. I fredags så firade vi som sagt Victoria som har fyllt 21. Blev bastu, charader och så i lokal på Kjeratten. Dock gick det inte lika bra i med grogg som jag hade hoppats. Hela kroppen sa nej så det fick bli att åka hem till sängen redan vid tolvtiden.

Lördagen vaknade man upp pigg. Var bara att duscha och klä på sig för en fika på stan med Nettson och Tommy. Vi fortsatte sedan hem till mig för lite tee och fortsatt skitsnack. Ett tag efter att Tommy hade kilat hem så slumrade både jag och Nettson i varsin soffa till Madagaskar.

Under kvällen bestämde vi oss för att roa grannen Vigvert då vi visste att han skulle vara utan fruga. Stackars karl hade inte ens något att säga till om. Tur att han trivs med oss tanter.
Att ha världens bästa grannar är guld värt <3

Idag har jag dock haft en såndär riktigt jäkla tråkig hemma dag. Har gjort en massa kvinnorsysslor från nio imorse till fram på eftermiddagen. Tvättat exakt hela dagen, diskat i två omgångar, damsugit överallt, dammat, rengjort hela toaletten och även gjort mat *2. Spännande dag va?

Nu blir det lite tee med herr Andersson!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0