det var bra, tills nu

Fick höra innan lovet att det skulle bli lugnare i skolan, men icke.. Uppgift efter uppgiften och den ena större än den andra. Går runt med en panik i kroppen på dessa fucking uppgifter.. Varje gånger man känner sig nöjd och skickar in en för att försöka ligga lite före så har man fått tusen nya i handen.. Lugna puckar, vad är det? Ska bli så otroliigt skönt när utbildningen är klar till sommarn och man får komma ut i arbetslivet igen!

Annars då? Jo jag hade en kanon helg faktiskt. I fredags var jag ut till mamma och hälsade på. Med mig hade jag min gamle sambo Jessica och min släkting Fredrik. Kärt återseende hos allihopa verkar det som. Medans jag satt nykter blev de andra full. Själv hade jag klockan ställd på 4.15 för att hämta Emil som var på väg hem från Skåne, dock var han inte klar förrän vid halv 5.30 vllket resulterade i att när jag väl hade somnat om hemma och blivit väckt på lördagsmorgon så var jag något död.

Något mer roligt under lördagen hände inte. Jag och Nettan låg i varsin sova hela dagen o kvällen och hade Gossip maraton. Dock lyckades jag somna som vanligt så det var bara att flytta över sig till sängen när man vaknade vid midnatt. Kan hända att det var den första lördagen någonsin i den här lägenheten det inte var fest sen vi flyttade in, och hade inte Emil åkt till Huddik så hade det garanterat varit folk här istället. Överlycklig var jag som fick ligga hemma där jag trivs som bäst i lugn och ro, dessutom har jag aldrig uppskattat en söndag så mycket som jag gjorde igår. Att slippa vakna med huvudvärk o trötthet och istället vara i full fart en hel söndag var inte alls fel.

Hann med två farsdagsfirande, poade runt hemma i lägenheten och gjorde det söndagsmysit mer massa ljus. Fick sällskap av Jon för lite Chai, eller indisk child som han så fint kallar det. Till middag blev det Tacos och det tillsammans med vårt grannpar Linda och Tobias. En film och lite serier på det så var söndagen över, men helt klart härlig rakt igenom.

Nu såhär på en måndagkväll, sitter jag själv hemma i soffan och är super pissed på mig själv över att jag är så jääääääävla snäll när jag inte borde vara det. Jag har alltid tyckt att det är roligt att passa upp på andra och att få se andra uppskatta det man gör för dem, men det är inte alls lika kul när man gör det gång på gång på gång, utan att få en gnutta tillbaka, så då lessnar man lite, eller inte lite heller utan ganska mycket. Tråkigt bara att personer som det gäller inte inser det.. Kanske att man får skylla sig själv när man inte tar upp det man stör sig på, men vissa saker tycker man att andra borde förstå utan tillsägelse, det handlar ju faktiskt om rent hyffs.

Får bli ett tråkigt textinlägg idag. För så tråkigt känns det nu.
Over and out!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0