en vanlig söndag


här ligger jag i soffan med datorn på magen och väntar på att Emil ska vakna så jag kan börja göra hemmets sysslor. Nettan och Jessica drog iväg på fest igår så det blev lugnt här på kollektivet.

Det är inte mycket som behöver göras idag men disken måste tas hand om, Även damsugning och skura golven efter att det är folk som spillt lite var och där. OCH nåde den som tänker komma hit sen och tro att dom kan göra som dom vill. Man kan se bort om små saker men när det ska upprepas så lessnar man ur, Ibland tror folk att man kan komma till oss och göra precis som man vill utan att fråga och även fast man säger hur det ligger till så skiter dom blanka fan i det. Respektlöst kallar jag det.

Ikväll är det också tänkt att det ska gås på bio. Första delen av fjärde twilight filmen, breaking dawn. Detta ska jag sjävklart göra med Emma då vi har gått på alla filmer på bio tidigare. Kan ju inte bryta trenden direkt. Lite tjatigt är det faktiskt att man har läst böckerna före med tanke på att dem är så exakt lika som filmerna, så jag vet redan vad som kommer att hända i filmen.

Annars händer inte så mycket förutom en massa plugg hela tiden. Tack o lov att det inte är långt kvar till jul. Den här termin har verkligen tagit kål på en. Man hinner inte ens ha lite fritid på veckorna känns det som. Men snart är det bara en termin kvar sen är man färdigutbildad.

Tror jag ska ta och traska iväg till affärn och inhandla lite av det som är i behov här hemma eftersom herrn inte verkar vakna än på länge. Ja jag gör nog så.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0