vän till en vän


Vad har man egentligen vänner till? Jo, det skulle jag kunna rabbla upp mycket om varför, men det jag ville komma till var att en äkta vän finns alltid där och ställer upp för en och en sån vän är precis vad jag har. Eller jag har egentligen flera stycken, men just idag så ägnar jag väntiteln till Alexandra. Det är hon värd för att hon var så snäll och kom och hjälpte mig flera timmar med att röja undan lite skolarbete. Allt blir så mycket lättare när man har någon att bolla ideér med. Som tack skulle jag bjuda på mat, och det blev det också, eller snarare en lunch med korv och makaroner.

Efter att ha slitet några timmar med den skiten så var det min tur att ställa upp för henne. Det fick jag göra genom att följa med ut till Marma för att packa ihop alla grejor till flyttlasset som går på fredag. Som sagt, äkta vänner ställer upp för varandra. Sen var det ju bara ett plus i kanten att vi hann busa lite med Mollie som har pappa vecka denna vecka.

Och nu över till något helt annat. Jag har nu ägt en Iphone i två år och jag kan fortfarande inte ett skit gällande Itunes, uppdateringar och all skit som behövs göras. Försökte mig på det själv igår. Vill ni veta hur det slutade?
- JO, jag lyckades nämligen få över alla datorns bilder in i telefon. Så nu går jag tydligen runt med över 6000 bilder i telefonjäveln och jag har fortfarande inte senaste uppdateringen. Dessutom fattar jag heller inte hur jag ska få över mina bilder från telefon till datorn. Förstår heller inte hur jag ska få tillbaka min gamla ringsignal sen tidigare uppdatering och största frågan i det hela, när fan ska jag lära mig att göra allt detta själv, utan att behöva be om hjälp varje gång? Det kanske är meningen att jag inte ska ha en avancerad telefon helt enkelt. Tacka vetja, gamla traditionella Sony ericson, dessutom utan touch. Så enkel, lämplig och framförallt okomplicerad! Cred till dem..

Imorgon är det själv studier. Har fortfarande lite sånt kvar att göra men ska även hinna med en tripp till Bollnäs med Alex. Dock behöver jag inte lägga mig extremt tidigt ikväll så jag tänker faktiskt unna mig ett glas vin(eller, det gör jag ju redan.) och glassa i soffan så länge jag orkar. Skulle inte förvåna mig om jag har somnat inom en timme, eller åtminstone två.

effektiv dag


Dagen startade när alarmet ringde vid sju imorse, trött var bara förnamnet. Efter att ha fixat i ordning sig i sömnen så gott som, vandrade jag ner till skolan för lite arbetsteknik som det nu heter istället för förflyttningsteknik. Väldigt bra kunskap men timmarna går så otroligt segt.

Efter lunch blev det först en timmes eget arbete innan det blev en timmes boxercise igen. Lika som vi gjorde förra tisdagen. Helt slut i kroppen efter passet och svetten rann som aldrig förr, men ack så roligt det är. Ännu roligare är det när man får beröm för både grym teknik och 100&s satsning.

Väl hemma blev det först lite måsten, som tvättning och diskning. Alltid lika spännande. Näe det är sjukt tråkigt och eftersom jag är klassad som morsan här i lägenheten så var det bara att ta tag i skiten. Resten av eftermiddagen har fått bestått av massa plugg. Vi har nämligen 8 uppgifter, två grupparbeten och ett stort prov, allt detta inom 10 dagar. Behöver jag ens säga att jag inte har något socialt liv den närmsta veckan?

Nu sitter jag o Thaigern o kikar på den där värsta pojkvänsakademien som går på 3:an. Ett par från Söderhamn. Så otroligt sjukt, skulle aldrig någonsin få för mig att vara med på nå dylikt oavsett hur dålig pojkvän man skulle ha haft. Men vill man visa upp sig på ett dylikt vis så vill man, haha..

Bjuder på en liten utfyllnadsbild på mig och Mollie. Älskade unge <3

Tänker avsluta denna härliga fast inte så härliga tisdag med lite gott Chaitee och en komedifilm med Thaigern.

på tok för mycket tok


Körde på en impulsresa till Hudik med min vän Alexandra i lördagskväll. Vi var väl framme strax efter halv nio och då lämnade vi Söderhamn 20.13, den nya E4:an gjorde verkligen susen. Sen vilken medelhastighet vi hade hela vägen behöver vi ju inte nämna, haha.. Väl framme höll man på göra i byxan på grund av nervositeten. Inte lätt att komma till ett ställe med 20 nya ansikten var av ett man kände igen, speciellt inte när man har någon form av folkfobi.

Efter lite vin i kroppen så släppte det men annat urartade istället, men det är sånt som händer. Hade en trevlig kväll ialla fall och minst lika trevlig morgon, förutom bakfyllan.

ett inlägg

Kände att det var dags för att skriva några rader igen. Vet egentligen inte riktigt om vad då det är kaos i min skalle för tillfället. Vad säger man? vad gör man? vad vill man?..
Allting skulle vara så mycket lättare om man bara kunde veta vad det är man vill. Känns som man sitter och velar fram och tillbaka tills man förlorar det som man egentligen inte vela förlora. Är huvudet dumt får hjärtat lida.

Vid dessa tillfällen när det känns som man nästan har nått botten så är det otroligt skönt att man inte bor själv, man är aldrig ensam. Jag behöver inte prata med någon här hemma bara veta att det finns någon mer här hemma är guld värt. Uppskattar verkligen mina två sambosar till 100% och båda får mig att må så mycket bättre än vad man har gjort på länge. Dom kan verkligen få mig glad när jag är det som minst, är det inte så riktiga vänner ska vara?

Åh, det här är verkligen en såndär dag jag skulle kunna sitta och spy galla över allt jag irriterar mig på och till råge på allt sitter jag själv här hemma också. En grinfilm på det här så, ja det är precis en sån det får bli nu.

RSS 2.0