effektiv dag


Dagen startade när alarmet ringde vid sju imorse, trött var bara förnamnet. Efter att ha fixat i ordning sig i sömnen så gott som, vandrade jag ner till skolan för lite arbetsteknik som det nu heter istället för förflyttningsteknik. Väldigt bra kunskap men timmarna går så otroligt segt.

Efter lunch blev det först en timmes eget arbete innan det blev en timmes boxercise igen. Lika som vi gjorde förra tisdagen. Helt slut i kroppen efter passet och svetten rann som aldrig förr, men ack så roligt det är. Ännu roligare är det när man får beröm för både grym teknik och 100&s satsning.

Väl hemma blev det först lite måsten, som tvättning och diskning. Alltid lika spännande. Näe det är sjukt tråkigt och eftersom jag är klassad som morsan här i lägenheten så var det bara att ta tag i skiten. Resten av eftermiddagen har fått bestått av massa plugg. Vi har nämligen 8 uppgifter, två grupparbeten och ett stort prov, allt detta inom 10 dagar. Behöver jag ens säga att jag inte har något socialt liv den närmsta veckan?

Nu sitter jag o Thaigern o kikar på den där värsta pojkvänsakademien som går på 3:an. Ett par från Söderhamn. Så otroligt sjukt, skulle aldrig någonsin få för mig att vara med på nå dylikt oavsett hur dålig pojkvän man skulle ha haft. Men vill man visa upp sig på ett dylikt vis så vill man, haha..

Bjuder på en liten utfyllnadsbild på mig och Mollie. Älskade unge <3

Tänker avsluta denna härliga fast inte så härliga tisdag med lite gott Chaitee och en komedifilm med Thaigern.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0