ett inlägg

Kände att det var dags för att skriva några rader igen. Vet egentligen inte riktigt om vad då det är kaos i min skalle för tillfället. Vad säger man? vad gör man? vad vill man?..
Allting skulle vara så mycket lättare om man bara kunde veta vad det är man vill. Känns som man sitter och velar fram och tillbaka tills man förlorar det som man egentligen inte vela förlora. Är huvudet dumt får hjärtat lida.

Vid dessa tillfällen när det känns som man nästan har nått botten så är det otroligt skönt att man inte bor själv, man är aldrig ensam. Jag behöver inte prata med någon här hemma bara veta att det finns någon mer här hemma är guld värt. Uppskattar verkligen mina två sambosar till 100% och båda får mig att må så mycket bättre än vad man har gjort på länge. Dom kan verkligen få mig glad när jag är det som minst, är det inte så riktiga vänner ska vara?

Åh, det här är verkligen en såndär dag jag skulle kunna sitta och spy galla över allt jag irriterar mig på och till råge på allt sitter jag själv här hemma också. En grinfilm på det här så, ja det är precis en sån det får bli nu.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0