vän till en vän


Vad har man egentligen vänner till? Jo, det skulle jag kunna rabbla upp mycket om varför, men det jag ville komma till var att en äkta vän finns alltid där och ställer upp för en och en sån vän är precis vad jag har. Eller jag har egentligen flera stycken, men just idag så ägnar jag väntiteln till Alexandra. Det är hon värd för att hon var så snäll och kom och hjälpte mig flera timmar med att röja undan lite skolarbete. Allt blir så mycket lättare när man har någon att bolla ideér med. Som tack skulle jag bjuda på mat, och det blev det också, eller snarare en lunch med korv och makaroner.

Efter att ha slitet några timmar med den skiten så var det min tur att ställa upp för henne. Det fick jag göra genom att följa med ut till Marma för att packa ihop alla grejor till flyttlasset som går på fredag. Som sagt, äkta vänner ställer upp för varandra. Sen var det ju bara ett plus i kanten att vi hann busa lite med Mollie som har pappa vecka denna vecka.

Och nu över till något helt annat. Jag har nu ägt en Iphone i två år och jag kan fortfarande inte ett skit gällande Itunes, uppdateringar och all skit som behövs göras. Försökte mig på det själv igår. Vill ni veta hur det slutade?
- JO, jag lyckades nämligen få över alla datorns bilder in i telefon. Så nu går jag tydligen runt med över 6000 bilder i telefonjäveln och jag har fortfarande inte senaste uppdateringen. Dessutom fattar jag heller inte hur jag ska få över mina bilder från telefon till datorn. Förstår heller inte hur jag ska få tillbaka min gamla ringsignal sen tidigare uppdatering och största frågan i det hela, när fan ska jag lära mig att göra allt detta själv, utan att behöva be om hjälp varje gång? Det kanske är meningen att jag inte ska ha en avancerad telefon helt enkelt. Tacka vetja, gamla traditionella Sony ericson, dessutom utan touch. Så enkel, lämplig och framförallt okomplicerad! Cred till dem..

Imorgon är det själv studier. Har fortfarande lite sånt kvar att göra men ska även hinna med en tripp till Bollnäs med Alex. Dock behöver jag inte lägga mig extremt tidigt ikväll så jag tänker faktiskt unna mig ett glas vin(eller, det gör jag ju redan.) och glassa i soffan så länge jag orkar. Skulle inte förvåna mig om jag har somnat inom en timme, eller åtminstone två.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0