och mycket mer.

Ett stort gap igen. Inte alla dagar man har orken, eller ens något att skriva. Kanske därför det är bättre att skriva lite pö om pö och när man verkligen har något att skriva om kanske?

Well, vad har hänt sen sleken? En hel del i guess. Bland annat så har jag återigen flyttat, dock har jag fortfarande inte övergivit käraste Kungsgatan men bytt sida har jag gjort. Älskade 24:an är nu ett minne blott medans vi ska skapa nya på 33:an. Just ja, två sambosar har jag fått också. En Nettson och en Thaiger. 3 dårar under ett tak = vi har nästan alltid roligt. Nu tänker jag då aldrig mer flytta känns det som. Ryggen tog rejält stryk sist och även en sjuka bröt ut som inte är av denna värld. Icke bra och icke kul..

Sen har även skolan börjat igen och vi har även hunnit ut på praktik som pågår nu och ska göra i fyra veckor, vilket betyder tre veckor kvar. Hemtjänsten har sådan tur att dom får dras med mig, närmare sagt Centrum 2 är det som får göra det. Eftersom jag har legat dundersjuk så har jag bara hunnit med någon dag där, men från torsdag är det full rulle som gäller. Ska bli superskönt att få komma iväg och göra något om dagarna igen. Är skapligt less på att ligga hemma o försöka bli frisk.

Helgen som var vankades det dop för lilla Jameson. Så fint o mysigt och lillkillen var så duktig så. En tår hit och dit fälldes då det var så berörande. Även lite jobbiga minnen kom upp i det hela som man fick försöka skaka av sig ooch hålla emot. En stor tumme upp till mamma Lina som hade fixat allt så bra. Vilken klippa hon är!
Kvällen spenderade jag med min andra ögonsten, Mollie. Och hennes balla morsa Alex. Blev bjuden på käk inne i stan av Alex mamma Annelie med familj. Satt och hängde där under kvällen med lite bra musik o sppel. Gav upp vid halv elva och gick hem, somnade kind of snabbt.

och slutligen.. Igår fick jag hem mitt nya köksbord jag har investerat. Skitsnyggt är det. Det här inlägget får faktiskt bli ett såntdär tråkigt textinlägg då jag inte har fört över nå bilder till da dator.

Nu ska jag fortsätta denna förmiddag under täcket i soffan och lyssna på när regnet smattrar på fönsterbrädan utanför. Ska även fälla några till tårar till gamla One tree hill avsnitt. Spelar ingen roll hur många gånger jag har sett varje avsnitt så är dom lika berörande ändå. JA, jag är en väldigt blödig tjej.

RSS 2.0