Jag längtar till den vanliga vardagen.

I julhelgen har jag jobbat en massat, men även lyckats varit lite ledig. 
Eftersom både jag, mamma och lillesyster skulle jobba på julafton så bestämde vi oss för att fira den dagen före. Så på eftermiddagen den 23:e blev det först middag och julklappsutdelning på Broberg hos storesyster. Kvällen spenderades ute hos mami med ost o kexbricka till uppesittarkvällen. Ett glas vin fick allt slinka ner till också. Pontus och Emil kom ut en sväng och hälsade på också. 
 
Sen lyckades det bli lite fest både på julafton och juldagen, vilket jag ångrar idag. Får sådan fruktansvärd ångest när jag dricker så det är absolut inte värt det. Hoppas hoppas hoppas verkligen att det dröjer långt till nästa gång sambon tänker ha en fest i lägenheten igen. 
När man har jobbat så mycket som jag har gjort den här månaden så vill man verkligen lägga all sin lediga tid på något vettigare. och framförallt att få ta det lugnt och kanske kunna kika på en film hemma i soffan. 
 
Nu är det bara nyår kvar och jag kan ärligt säga att jag inte är ett dugg sugen på det just nu. Eller jag vill jättegärna laga en god middag med familjen och vännerna, kanske spela lite spel och ta ett glas champagne vid tolvslaget, men mer än så blir det nog inte för mig. Men vet inte riktigt om det är ömsesidigt med mina vänner där. Återstår och se hur det slutar. 
 
Nu ska jag fortsätta med och göra ingenting. 
 
 

Blir aldrig som man tänkt sig.

Det tar tid. Det är flera gånger om dagen jag sitter och tänker på att göra ett inlägg här, jag tänker till och med ut precis hur jag ska lägga upp det och formulera mig men när jag väl sätter mig och ska ta mig an det blir det inte bra.

Det har inte varit så bra ett tag. Jag försöker vara glad när man är runt andra fast man egentligen inte vill. Jag har gått runt dagligen och vart så arg, så arg. Det har även lett till att dom i min närhet har fått ut över det. Fräst ifrån och blivit irriterad för minsta lilla. Ja det är inte lätt och dessutom svårt att förklara.
Jag tänker på så mycket så jag får spunk på mig själv. Men det blir väl bättre med tiden..

Imorgon är det julafton men den kommer jag att spendera på jobbet så jag ska umgås med min familj idag istället på eftermiddagen när jag har gått hem från jobbet. Känns som jag bor där. Träffar mer mina vårdtagare än jag hinner träffa någon annan. Börjar faktiskt känna mig helt slut som människa den här månaden och tröttheten ska vi inte ens tala om. Men jag är glad över att få jobba iaf.

Fått lagt schema en månad till, men den här gången tänker jag hålla mig endast till en heltid och inte över 200 timmar som jag har gjort nu. Måste ju faktiskt hinna spendera pengarna man tjänar också, haha.

Allt händer på facebook.

Idag uppdaterade jag min profilbild på facebook.

Den femte december.

Mina senaste dagar i bild. Jobb i kallvädret, fick klä på mig som fan.Tagit en massa promenader och även gjort premiären på skidorna som jag köpte för ett tag sedan. Stannade till hos Malin o Sanna för lite förmiddagsmys och en kopp tee. Slutligen så fick jag ett roligt sms av min vän Lina igår, hon slutar aldrig förvåna mig, haha.

 

 

 

 

 

Dec. 02, 2012

Vilket avslut på denna arbetshelg. Har jobbat dubbeltur både fredag och lördag och till två idag. Hade lite egen tid att ta igen kändes det som så jag drog på mig understället, nya täckbyxorna och vinterjackan sen drog jag ut på en powerwalk runda. Suuuupervarmt blev det trots att det var/är omkring fjorton minusgrader. Hann lagomt hem och varva ner tills Lina kom hem från jobbet. Då drog vi ut skidorna och halkades oss fram till Ökan på Öster. Måste ha sett rätt roligt ut. Här sitter vi fortfarande, har precis börjat frysa efter alla svettningar. Börjar dessutom längta hem till duschen och sedan få krypa in i morgonrocken framför en bra film eller serie.

Imorgon är det nya tag. Funderar fortfarande på om jag ska försöka sova ut imorgon eller om jag helt enkelt ska ställa klockan och kliva upp till julkalendern. Eller om man sover ut, tar en promenad och tankar hem avsnittet och kollar på det till frukosten. Återstår och se.

RSS 2.0