Blir aldrig som man tänkt sig.

Det tar tid. Det är flera gånger om dagen jag sitter och tänker på att göra ett inlägg här, jag tänker till och med ut precis hur jag ska lägga upp det och formulera mig men när jag väl sätter mig och ska ta mig an det blir det inte bra.

Det har inte varit så bra ett tag. Jag försöker vara glad när man är runt andra fast man egentligen inte vill. Jag har gått runt dagligen och vart så arg, så arg. Det har även lett till att dom i min närhet har fått ut över det. Fräst ifrån och blivit irriterad för minsta lilla. Ja det är inte lätt och dessutom svårt att förklara.
Jag tänker på så mycket så jag får spunk på mig själv. Men det blir väl bättre med tiden..

Imorgon är det julafton men den kommer jag att spendera på jobbet så jag ska umgås med min familj idag istället på eftermiddagen när jag har gått hem från jobbet. Känns som jag bor där. Träffar mer mina vårdtagare än jag hinner träffa någon annan. Börjar faktiskt känna mig helt slut som människa den här månaden och tröttheten ska vi inte ens tala om. Men jag är glad över att få jobba iaf.

Fått lagt schema en månad till, men den här gången tänker jag hålla mig endast till en heltid och inte över 200 timmar som jag har gjort nu. Måste ju faktiskt hinna spendera pengarna man tjänar också, haha.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0