Jag längtar till den vanliga vardagen.

I julhelgen har jag jobbat en massat, men även lyckats varit lite ledig. 
Eftersom både jag, mamma och lillesyster skulle jobba på julafton så bestämde vi oss för att fira den dagen före. Så på eftermiddagen den 23:e blev det först middag och julklappsutdelning på Broberg hos storesyster. Kvällen spenderades ute hos mami med ost o kexbricka till uppesittarkvällen. Ett glas vin fick allt slinka ner till också. Pontus och Emil kom ut en sväng och hälsade på också. 
 
Sen lyckades det bli lite fest både på julafton och juldagen, vilket jag ångrar idag. Får sådan fruktansvärd ångest när jag dricker så det är absolut inte värt det. Hoppas hoppas hoppas verkligen att det dröjer långt till nästa gång sambon tänker ha en fest i lägenheten igen. 
När man har jobbat så mycket som jag har gjort den här månaden så vill man verkligen lägga all sin lediga tid på något vettigare. och framförallt att få ta det lugnt och kanske kunna kika på en film hemma i soffan. 
 
Nu är det bara nyår kvar och jag kan ärligt säga att jag inte är ett dugg sugen på det just nu. Eller jag vill jättegärna laga en god middag med familjen och vännerna, kanske spela lite spel och ta ett glas champagne vid tolvslaget, men mer än så blir det nog inte för mig. Men vet inte riktigt om det är ömsesidigt med mina vänner där. Återstår och se hur det slutar. 
 
Nu ska jag fortsätta med och göra ingenting. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0