.

Jag må ha världens sämsta rygg. Har haft problem med den ända sen jag blev sjukskriven på grund av inflammation i bröstryggen. Direkt jag anstränger den så blir det knas. Efter några veckors problem igen så har jag äntligen kommit igång med träningen igen och denna gång ska jag inte göra något annat än enbart kondition. Trodde man skulle ha tappat all kondition som man hade fått upp sist, men icke. Ställde mig på CT:n idag och vips så hade tiden bara swischat förbi. Underbart.

Går riktigt bra i skolan också. Alldeles för bra nästan. Både positivt och negativt att ligga lite före med skolarbetet. Ibland har man liksom ingenting att göra på lektionerna vilket är hemskt tjatigt. Känns så onödigt att komma ner till skolan när man sedan säger till lärarn att man redan är klart med allt så säger hon att hon inte kan göra så mycket och släpper hem mig. Menmen..


Har varit och pussat på Sandras (min) gofis idag också. Hon låg ihopkrupen som en boll nästan när jag kom in och skulle  väcka henne.

Ska strax ta ett kvällspass på CT:n innan det är dags att göra kväller. Just nu känner jag mig otroligt rastlös. Funderar nästan på om man skall ta och baka lite och frysa in. Det är faktiskt bara tre veckor kvar till jag fyller år och på så vis slipper man stå dagarna innan. Funderade också på om man ska ta tag i saken och baka lite bullar i helgen när man är helt ledig. Återstår och se vad som händer. Först och främst ska jag iväg imorgon och handla en massa blommor med mamma till lägenheten. Det är lite tomt i fönstren och det skulle verkligen liva upp lite med en massa blommor.

Vi har även möblerat om här och det blev mycket bättre än vad jag trodde. Storstädning gjorde vi på samma gång och rensa förråd och så. Tänk så mycket man kan hinna på en ledig dag när man känner för att vara riktigt effektiv.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0