.

Ledig dag är bra dag

Är det bara jag som kan sitta hemma helt för mig själv, kika på serien vänner och bara tokskratta? Jag förstår faktiskt inte hur någon kan tycka att den serien är dålig. Jag håller på dör av skratt i varje avsnitt, och dessutom är det lika kul varje gång jag ser samma avsnitt. Började ladda ner serien på nytt igen eftersom jag har införskaffat mig en extern hårddisk som jag kan spara ner allt jag vill ha kvar på och på så vis blev det att jag har börjat kollat på serien igen från början. Klockan är inte ens nio på morgonen och jag har redan suttit här ett tag och skrattat för mig själv. Sara måste tro att jag är knäpp!

Med tanke på sara så måste jag få gratulera till både henne och Emil. De har äntligen påbörjat ett förhållande. Så glad för dem och så kul att se att de trivs så bra med varandra. Väcker faktiskt lite hopp för en själv att man kanske lyckas någon dag i framtiden. Vem vet?

Eftersom vi möblerade om här förra veckan så fick vi en del av en vägg som blev väldigt tom där vi bara har hängt upp en tillfällig tavla som är alldeles för liten där. Satt precis och funderade på vad som skulle passa in där när jag helt plötsligt fick upp en kanon ide. Jag har en superfin bild enligt vad jag själv tycker som jag skulle vilja skriva ut i större format och rama in. Den skulle säkert bli jättefin där.


Såhär ser det ut nu


och det är den här som jag har tänkt att göra en fin  tavla av
Vad tror/tycker ni?

Det svåraste blir väl att försöka övertala Emil. Han tycker inte om sådana pluttinutt och shabby shic. Han håller redan på att störa ihjäl sig på vitrinskåpet eftersom jag vela ha det vitt. Han vill ju ha allting svart och i princip så har han faktiskt fått igenom det i vardagsrummet, så lite kan jag ju faktiskt få bryta av med kan man tycka? Försöka går alltid.

Nu har jag inte tiden att sitta här längre. Måste dra på mig lite varma kläder och göra mig redo för en powerwalk med frugan (Alexandra). Tror det blir en Forsbackarunda idag faktiskt. Benen är skapligt mör sen de två monsterpassen igår på CT:n så det ska bli skönt med PW idag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0