.


Som vanligt har vi eget arbete nu på morgonen i skolan, vilket jag inte alls hade lust med idag. Var så otroligt trött när klockan ringde imorse att jag lyckades somna om, tre gånger dessutom och då ska ni veta att jag ALDRIG kan somna om. Typiskt att man lyckades med det när man måsta kliva upp bara. Hade inte klagat om det hade varit ledig dag eller kanske helg. Dessutom var det ett under att jag lyckades ta mig själv ur sängen idag men den träningsvärken som jag vaknade upp med.

Jag ligger fortfarande före med alla arbeten i skolan vilket leder till att jag inte har någonting att göra. Kan kännas ganska meningslöst att sitta här och inte göra någonting. Finns ju bra mycket annat jag skulle vilja göra istället.


Idag fyller min äldsta lillebror hela 16 år. Vart har tiden tagit vägen? Med tanke på att dom blir så stor betyder det då att jag börjar bli lastgammal?
Nää, jag är fan inte gammal, men jag har så svårt att se mina små bröder bli så stor. Bara att börja inse att dem faktiskt också växer upp, MEN man ska faktiskt vara ung så länge man kan. Däremot så har jag blivit den där oroliga storasystern som jag aldrig trodde jag skulle bli. Man vet ju själv hur man var vi den åldern, det är ju skrämmande. Man förstår verkligen varför ens föräldrar var så oroliga när man var ute och härjade. Ni förstår nog. Idag blir det i alla fall kalas för honom på eftermiddagen, inte har jag köpt någon present än heller, men får väl göra det när jag ska iväg och handla med mamma. Frågan är bara vad? vad köper man till en kille på 16 år som redan har allt han vill ha?

Alltså nu börjar det verkligen hoppa i benen på mig. Får lite av panik av att bara sitta här och stirra på klockan som inte direkt går fort fram. Jag sträcker mig till lunch sen går jag hem när jag har fått den nya uppgiften, ska fråga om jag inte kan få den före lunch, den ska väl inte vara klar förrän om två veckor ialla fall, vilket betyder att det inte är någon ide att jag börjar med den idag för då har jag ingenting att jobba med nästa vecka ialla fall. Ni ser, det finns både fördel och nackdel med att ligga före. Jag tänker dock inte klaga på att jag få all min fritid att spendera precis som jag vill istället för att måsa plugga.
Dags att filosofera vidare nu. Kanske springa några varv runt CFL för att bli av med lite energi!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0