.

Helgen

Har bestått av både mys och tok. Under fredagen hann jag träffa först Mia på stan där vi kikade både på barnvagnar och drack en klassisk te på Waynes. Härjade runt på furan med Alexandra, Anneli och Mollie.
Mollie blev helt till sig när hon fick köra barnbilen som står där. På eftermiddagen var jag i väg och handlade lite med Mami, eller hon handlade och jag fick köra runt henne. Kvällsningen bjöd på en massa alkohol och tok med Nettan, Magnus, Peter, Stig och Gunnarsson.

Lördagen kändes inte lika rolig när man vaknade med en rejälan bakfylla. Kände mig mig mer full än bakfull, usch.. Dock blev min dag räddad när jag, Alexandra och Mollie åkte ut till min mamma. Där spenderade vi några timmar med att åka fyrhjuling, snowracer och grilla korv. Riktigt härlig utedag.

Tyvärr har inte jag några bilder från dagen, men däremot så har Alexandra delat med sig några av sina på hennes blogg --> lundgrenalexandra.blogg.se
Min bild får istället stå för kvällsbadet jag och Mollie tog tillsammans med alla leksaker.

Lördagskvällen blev lugnare än lugnast med Alexandra och Mollie. Melodifestivalen och lite gamla bilder kik fick den bestå av, innan det var dags att åka hem krypa ner i sängen igen.

Idag är det en riktigt tråkig söndag. Blev inte alls som vi tänkt det från början. Så nu tänker jag istället ta mig en lång och varm dusch sen kika på någon mysig film i soffan. Funkar helt klart det också.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0