.

Ett år äldre

Räknar mig själv fortfarande som ung för det. Hade i alla fall en toppen födelsedag som höll i två dagar. Har man spittrad familj så fyller man inte år bara en dag utan två. Sen har jag ju min egna familj bestående av både sambosarna och vännerna som fick vara med och dela den med mig flera dagar.


Present av bästa Alexandra. Hon kan hon.


Min fina syster och hennes pojkvän får stå för bilden av fredagskvällen när vi hade vinkväll hemma hos oss, men både familjer och vänner. Riktigt trevlig kväll med alldeles för mycket alkohol.


Bjuder på en på mig själv från fredagen också.

Resten av helgen blev lugn, riktigt lugn faktiskt. Men mysig, riktigt mysig.

Igår var det back till vardagen som gällde. Påbörjade ny kurs som vi ska intensiv teori i fyra veckor för att sedan gå ut på praktik fyra veckor. Får inte glömma två lov däremellan också. Ska bli skönt med lite ledighet också, fast antar att alla andra kommer jobba så det blir väl inte mycket som händer förutom att vi ska ha klassfest nästa onsdag under första lovet. Kan bli riktigt trevligt med tanke på att vi går sista terminen nu och vi fortfarande inte har lyckats ordna någon tidigare. Mat och vin, på CH.

Nu ska vi ha redovisning av en uppgift som vi fick igår, sen blir det påhälsning i Stugsund hos fina Lina och James.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0