3:dje

Vi är inne på den 3:dje dagen det här året. Vad jag har lovat mig själv under det här året tänker jag inte ens ta upp här, det är mål som jag har satt upp för mig själv och som bara jag kan se till att jag lyckas med.

Jag startade ialla fall min dag med ett pass på CT:n. Sedan plockade jag undan lite här hemma, tog hand om disken och vikte tvätt. Slängde även i en ny maskin. Blev också en snabb dusch innan jag och Thaigern fick besök av Stina. Lite snicksnack över en kaffe/te innan vi begav oss åt olika håll. Stina tillbaka till jobbet då hon bara hade lunch medans jag och Emil joinade Magnus och Sara på furan för ytterligare en kopp kaffe/te.

Nu har man nyligen dukat av middagen från bordet, ska smälta maten lite innan jag tänker ge mig ut på en promenad eller om det får bli ett till pass på CT:n. Vi får se vad man är sugen på när det närmar sig. Resten av kvällen kommer nog att bestå av antingen serie eller filmkik. Tror även vi skulle få lite kvällsbesök av energiknippen själv.

Imorgon har jag bjudit hit Alexandra och Mollie på middag. Måste dock komma på vad man ska bjuda på, då dem äter det jag tänkte laga iordning imorgon, idag. Det var ju lite typiskt.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0