.


Som jag nämnde tidigare så fick det bli en forsbacka runda. Nog för att jag tycker att vintern skall ha lite snö, men det är faktiskt riktigt skönt ute nu när man fortfarande kan gå normalt och inte behöva plumsa fram. Dessutom brukar jag ständigt gå och spänna ryggen på vintern för att inte halka, det är något jag har sluppit hittills och hoppas på att fortsätta slippa. Peppar peppar, men har faktiskt inte halkat omkull en enda gång den här såkallade vintern.

Väl hemma efter duschen så hade jag exakt ingenting att göra. Det fanns ingen disk, ingen tvätt, inga affärer öppna, behövde inte handla för den delen heller. Inga serieavsnitt som hade kommit ut som man kunde kolla på. Satt upp och ner ett tag i soffan och lyssnade på musik tills Emil kom hem. Blev inge bättre efter det heller, då han slumrade ganska snabbt i 2sitsen, dock tog det inte så lång tid till jag somnade i 3sitsen heller. Skyller dessutom det på den tråkiga filmen jag började kolla på, haha.

Hoppas på en liten effektivare dag imorgon. Har fortfarande inga hembehov att göra, men skall ner till skolan för att kolla efter lite böcker som jag behöver till sista terminen som startar på onsdag. Sen blir det kanske en promenad ut till Ecenter för att kika runt lite. Har lite småsaker som jag skulle vilja inhandla.

Tänker krypa ner i sängen nu, tror dock inte att jag komma somna på ett tag men behöver ialla fall vilan så man är pigg imorgon när klockan ringer för ett pass på CT:n igen. Godnatt mina vänner och er som jag inte känner.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0