.


Jag försöker att inte tvätta mitt hår så ofta, då jag har varit den som har tvättat varje dag förut. Jag brukade dessutom duscha minst två gånger om dagen, vilken inte alls är bra. Kanske bra eftersom man håller sig ren men absolut inte för min hud som torkar ut så otroligt lätt. Eftersom jag tvättade håret igårkväll så hade jag tänkt att bara blöta håret ikväll så man kan blåsa och fixa håret någotlunda innan läggdags, MEN efter ett mördarpass på CT:n kan jag meddela att håret redan är genomblött, dock inte av vatten utan av ren svett, fräscht va?

Idag har jag shoppat, litegrann. Blev snål när det kom till det jag egentligen behövde handla men det är väl som vanligt det. Med mig hem fick jag ialla fall lite underkläder, tjockare pannband som jag kan ha ute när jag promenerar och dessutom var jag så snäll och köpte en tröja åt Thaigern. Visserligen har han redan en sån, men det var den sista på rean i hans storlek och dessutom tycker jag den är så snygg. Den ena kan ju faktiskt gå sönder så då är det ju bra att ha en andra.

Nu ska jag dricka en kvällstee innan John blund skall förhoppningsvis hälsa på. Imorgon blir det en lunchdejt med min bästa vän, Mia och även Dingding. Myspys!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0