.

Mitt lov so far

För en vecka sedan gick vi på lov, började kvällen med en redig fylla och hade en ångest dagen efter som inte alls var att leka med. Grinade för ingenting, eller jo kanske för att jag hade tappat bort plånboken. Superfint väder var det ute också, så jag tog mig en powerwalk ute i solen i nästan tre timmar. Lyckades åtminstone bota min bakfylla med friskluft.

Lördagskvällen tog jag bilen och åkte en massa mil. Hamnade uppåt i landet där det blev filmkik med tre utslagna killar som somnade strax efter att filmen började. Under söndagen tog vi oss en skotertur i flera timmar där vi också stannade och grillade korv och kikade på rally. En powernap efter den turen fick det bli innan det blev avfärd hemmåt Söderhamn igen.

Under den här veckan har det hunnits med lite vindrickande på en måndagkväll, på förmiddagen försökte vi fota lite med Mollie innan hon skulle åka till pappsen. Gick sådär för henne att vilja vara still.

Fotning och bergsmys på tisdagen med Alexandra, Malin och Lina.Onsdagen bjöds på klassfest. Mat och dryck på CH. Lyckad och trevlig kväll dock att jag var otroligt trött och längtade hem efter sängen mestadels.

Igårkväll blev det lite vinmys här hemma med trevligt folk och idag har det inte gjort så mycket än, förutom att vi har varit och hämta ut kontrakt på nya lägenheten. Ja, jag ska flytta, igen. Har lyckats fått tag på en kanonlägenhet på 120 kvadrat som kommer att delas med förra sambon. Bastu och Jacuzzi med tillgång att göra iordning ett eget spa rum har vi i lägenheten, balkong. You name it. Längtar som en tok till flytten nu och få inreda precis som man vill.

Ikväll kan det hända att det blir tok, om det blir som det är sagt. Dock lugnt för mig eftersom det är jag som ställer upp och är chaufför, men hur det slutar för killarna och Netsson kan man ju undra.

Dags att avsluta innan det här inlägget otroligt drygt att läsa. På återseende.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0