.


Ja, jag är lycklig

Min dag fick en otroligt bra början. Vaknade tidigt av att solen lyste in i mitt sovrum, som den har gjort varje dag denna vecka. Underbart med vårväder. Drog på mig träningskläderna och begav mig ut på en powerwalk runt Forsbacka. Hann inte långt förrän tårarna började rinna.

Fick nämligen reda på att fröken krångla som egentligen kommer heta Wilma äntligen har kommit till världen. Som vi har väntat och längtat. <3

Har precis duschat av mig all svett och ätit en god frukost, nu är det dags att göra iordning håret för att sedan iväg och handla lite med mami. Skall även till Söderhamn nära för att säga upp mig internet.

Förövrigt så längtar jag så otroligt mycket till nya lägenheten och det bästa av allt är att mitt sovrum inte ligger vägg i vägg med köket som det gör nu. Håller på bli galen när man vaknar direkt någon öppnar en skåpsdörr i köket. Låter som någon river hela köket när man håller på där inne.

Dags att ta tag i denna otroligt fina dag och som sagt, ett stort grattis till mina fina vän Emma och hennes Johan till det underbart söta underverket. Som det ska gosas!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0