.

Bara massa tok

I fredagseftermiddag bestämde sig jag och Nettan för att åka ut till Fredrik och Jessica i Vågbro för lite vinmys på altan. Riktigt trevlig var det, men det blev alldeles för mycket vin.

Ångesten dagen efter när man inser att man vaknar upp i Lofsdalen, eller rättare sagt slagarvallen som ligger ytterligare någon mil bort var inte att leka med. Höll på börja grina av ångest och tänkte börja gå hem, haha.
Ibland är man alldeles för snäll när man ställer upp för sina vänner. Mycket kan jag göra för dem, men det här tog fan priset alltså.

Kunde inte leva med ångesten på lördagen, dessutom inte bland folk som jag inte ens kände. Så en snäll gosse där uppe skjutsade ner oss hela vägen till Överhogdal där vi spenderade lördagskvällen och natten med kända ansikten. Thank god.


Väl hemma i Söderhamn på söndagseftermiddagen promenerade jag förbi mitt lilla hjärta för att pussa upp henne. Eftersom hon idag åker till sin pappa en vecka. Promenerade även förbi solariumet och fick lite färg på en sådär 20 minuter. Eller färg och färg, själv ser jag ingen skillnad alls.


Fick för mig att prova om jag fick plats med min tv i mitt lilla lilla rum. Det fick jag också, på pricken. Så det fick bli söndagsmys inne på rummet med film och mysigt sällskap.

Idag har jag satt Thaien på att göra mat. Lasagne blir det, och damn vad gott det ska bli. Senare borde jag plugga, verkligen borde, men orken finns inte riktigt till. Med tanke på att man har varit vaken sen fem imorse (vilket jag absolut inte är van vid). Men man vet ju hur det slutar när man säger "jag tar det imorgon istället", jo det kommer garanterat låta likadant då.

Nu ska jag gå in och störa i köket.

Förresten, någon som är eller vet någon som är intresserad av en lägenhet på 4 rum och kök. Super fin, stor hall och dessutom två toaletter. Ledig från första maj. Hojta till.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0