.

Självstudiedag

Eftersom man lyckades plugga undan såpass mycket igår så bestämde jag mig för att ta en välbehövlig sovmorgon idag, vilket jag också gjorde. Blev väckt strax innan tio av Alexandra så jag tog på mig kläderna och skorna och traskade över till henne och Mollie och hälsade på en sväng.Väl hemma igen ställde jag mig och kokade ihop en soppa för första gången i mitt liv. Den blev sådäär. Strax därefter kom Jessica förbi och hälsade på. Vi var ner på stan och tog en the, kikade runt lite i affärer och så. Kom hem med lite svarta sopkassar och flyttlådor så hela eftermiddagen har jag härjat runt här hemma och plockat ihop lite smågrejor inför flytten som sker i slutet av April. Bättre att ta lite i taget en att behöva fixa allt sista veckan. Dessutom går jag på praktik de kommande fem veckorna så jag har inte en aning om hur mitt schema kommer se ut.
Efter tre timmars packande så tycker jag att jag har någolunda koll på allt jag ska ha med mig. Tänkte även försöka att köra iväg lite saker som jag inte behöver just nu så det är gjort. Vet nämligen hur förstörd min rygg kommer att vara om jag ska ta allting på samma dag. Kommer förmodligen bli sängliggandes som jag nästan lyckades bli sist.

Nu sitter jag här med ett jäkla illamående som kom helt plötsligt. Får bli en snabbdusch innan man drar igång någon bra film att ta det lugnt till.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0