En halvvecka åt gången.

I måndag jobbade jag bara halvdag. Så fort jag slutade brassade jag ut till marmadagiset för att hämta bästa lilltjejen. Helt överlycklig blev hon när hon såg mig och berättade för de andra barnen att det var hennes Sandra som kom. Man kan inte annat än smälta ibland.

Igår var jag ledig så det blev en liten sovmorgon, en kort fika på furan och slutligen en huddiksfika med Emil och Lina där vi även träffade på Lotta, Jansson och Helena som vi slog oss ner med. Väl hemma igen åkte Lina och jobbade sina få timmar medan jag blev bjuden på mat hos Lina o James. Ibland har man bra tur.

Idag blev det åter en kortdag på jobbet. Satt mig och försökte knåpa ihop ett jobbschema för December när jag kom hem, absolut inte lätt kan jag säga. I alla fall inte att komma upp i tid utan att behöva jobba varje dag eller plocka på sig varje helg eller dubbelturer, suck.. Blev dock på bättre humör när Mollie skulle komma hit o leka lite medan mamman skulle på lektion. Lika glad var dock inte Mollie, stackars gallskrek när Alexandra skulle åka ifrån oss. Sånt skär i hjärtat när de små blir ledsen. Men lyckades få henne att somna ganska snabbt då hon var riktigt trötter. Nu har mamman vart och hämta na igen och jag sitter i soffan och väntar på att Sambon ska påbörja matlagningen, hon ska visst bjuda på lite godmat idag, lucky me, bli bjuden två dar i rad och imorgon blir det en tredje då det är käk i Stugsund som gäller. Annelie o Tony dom jäklarna ska iväg och kika på Brad Paisley (inte alls nå avundsjuk....) medan jag och Alexandra får vara barnvakt. Blir nog bra det också..Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0