Från hundrasju till över hundrasextiotre.

Det var inte meningen att jag skulle jobba så mycket den här månaden, men det blev visst liten ändring där. Nu är jag inne på min tredje jobbhelg i rad och då jobbar jag hela veckorna också. Endast någon strödag har jag haft ledig, som i onsdags. Då tog jag bilen ner till Gävle och strosa runt på Ikea och Ica maxi innan jag skulle befinna mig hos bästa Emma. Fick träffa Wilma som har blivit så stor. Vi hann inte catcha up så mycket innan det var dags för bio. Twilight - Breaking dawn part 2. Vi har nämligen gått på alla biofilmer tillsammans och det kändes dumt att bryta det när det var sista filmen nu som släpptes. 
Tårögd och chockad vandrade vi ut båda två när filmen var klar. Vi hade båda haft höga förväntningar på filmen, men det bästa var att den var ännu bättre än vad vi hade trott. Nu längtar jag bara tills den kommer ut så den går att tanka hem så jag kan få titta på den en gång till.
 
Torsdagen skulle jag också vara ledig. På morgonen satt sig jag, Lina, Thomas och Mickis i bilen och fartade ner till Ikea. Han knappt ut på E4:an innan bemanningen hörde av sig och undrade om jag kunde jobba kvällen. Var tvungen och svara nej då jag inte visste vilken tid vi skulle vara tillbaka i Söderhamn. Lyckligtvis hann vi tillbaka i tid och jag kunde ringa och ändra mig. Så hann bara in med de köpta grejorna under dagen så sprang jag ner till jobbet. Lite tröttare än vad jag trodde jag skulle vara dock. Men det gick som ett smäck ändå. 
 
Igår var det jobb som gällde hela dagen och kvällen så mer spännande än så var det inte. 
Just nu sitter jag och väntar på storesyster som ska hämta upp mig. Vet dock inte alls vad vi ska göra. Till kvällen blir det jobb, vad annars. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0