stress tvåtusen.

Ibland blir det lite mellan gångerna man skriver. Det är så mycket nu så man blir helt snurrig. Det är massa jobb jobb jobb. Det ska julpyntas och julstädas. Tvättas och hinna med lite träning och sen ska man hinna koppla av och ta det lugnt också. Några fler timmar på dygnet skulle man inte tacka nej till.

De flesta julklapparna är klar som tur är. Tycker det kan vara mysigt att kööpa julklappar ibland men när det finns vuxna som alltid ska räkna med att få en massa blir jag bara irriterad. Man har inte råd att köpa vad som helst till vem som helst. Vi har kommit överens i min ena familj att vi bara köper till barnen och det tycker jag fungerar klockrent. Sen vi vuxna sitter ju tillsammans och äter och får njuta av varandras sällskap istället, mycket bättre. Tänk om alla kunde tänka så. Jul är ju faktiskt barnens högtid.

Länge har jag trott att vi kanske inte kommer få en vit jul, men idag ändrades det. Efter att jag hade varit ute på min morgonpromenad imorse så började det vräka ner och det gör det fortfarande. Hoppas bara att det blir några grader kallare också, så det får ligga kvar utan att bli blask. Då kanske man snart får prova skidutrustningen som jag köpte för ett tag sedan.

Nu ska jag fortsätta arbeta lite. Sondmatning som är på g nämligen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0