Att göra allt man inte borde göra.

Efter många om och men somnade jag om imorse när Lina hade åkt till jobbet. Hon har fortfarande inte förstått att jag vaknar av minsta lilla och eftersom min telefon är helt glapp så kan jag inte ha på ljudlöst och eftersom hon fick för sig att skicka sms tidigt på morgonen och berätta att grannen hade ragg hemma så vaknade jag såklart till och inte kunde somna om på min lediga dag. (och nej, jag kan inte bara stänga av telefonen då jag är timanställd och måste vara tillgänglig för bemanningen när jag har sagt att jag kan jobba.). Skillnad om det hade vart nå viktigt, men vem behöver veta att grannen har ragg hemma så tidigt på morgonen..
 
När jag väl vaknade igen var klockan 10.38 och då kan jag meddela att jag flög upp ur sängen. Vid elva infann jag mig nere på apoteket där jag träffade på mormor och fick kramas lite med henne samtidigt som jag införskaffade mig halstabletter. Jävlahalssomgörskitont..
Jag och mormor åkte hem till mamma för att hälsa på lite, där fick jag bilen tvättad av världens bästa styvpappa och när det var klart åkte jag vidare upp till min andra pappa. Där blev jag bjuden på en ordentlig lunch bestående av en thailändsk currysoppa som var suuupergod. Fick med mig lite kryddor hem så jag kan försöka mig på och göra en egen soppa, fick även med mig en flaska gin hem då pappa tyckte jag skulle ta en skvätt eftersom jag håller på bli lite krasslig. Harverkligenintetidattblisjuk..
 
Nu ska jag fortsätta poa runt lite här hemma innan jag tänker krypa ner i soffan till en bra film och en hojt kanske.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0