Det blir tommare.

Har börjat rensa alla kartonger som står bak i förrådet. Har massvis med småprylar som man aldrig slänger men som heller inte används. Tänkte att det vore dags att prova sälja lite småsaker på de här köp och sälj sidorna som finns nu på facebook och tro på fan att man får en massa sålt. Inte så konstigt när det är riktigt bra grejer som kommer ut där.
 
Igårkväll fick jag och Lina lite fnatt och började möblera om lite här i lägenheten. Det blir faktiskt tråkigt i längden när det ser likadant ut hela tiden, dock har vi en så fruktansvärt svårmöblerad lägenhet så det finns inte. Dock trivs vi båda som fiskar i vatten i den. Nu måste vi bara inhandla lite smågrejs för att det ska bli precis som vi har tänkt oss. Viktigast av allt är en riktig tvbänk.
 
Annars börjar jag faktiskt längta litegrann till nästa helg när vi ska ha halloween fest. Eller jag längtar inte alls till att dricka alkohol, heller inte att klä ut mig men däremot att få spöka ut lägenheten med allt som vi har köpt och få bjuda på bål och utse vinnare av bästa utklädnad. Krogen är jag inte ett dugg sugen på. Men det känns kul att man har lagt ner så mycket energi och tid på detta så jag hoppas verkligen de som kommer uppskattar det :D
 
Nu kommer det en som ska köpa lite saker här, vi hörs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0