när man vill fast inte.

 
Inatt var det ingen rolig natt. Jag somnade in skönt och snabbt igår men som vanligt vaknar jag mitt i natten och måste upp och kissa. Det var kolsvart i lägenheten så jag var tvungen att knäppa på en lampa och vips så var jag lite halvpigg. Tror ni jag kunde somna om? Nej.. Det spöregnade ute och när det gör det och man har ett fönster i sitt sovrumstak så kan jag meddela att det är sjukt svårt att somna om när man är ljudkänslig. Jag måste verkligen ha mörkt och knäpptyst när jag ska sova för natten. Däremot om jag bara ska ta en powernap på dagen så har jag inga problem alls att somna till tv:n eller annat dylikt.
 
Hur som haver så smög sig en fruktansvärd huvudvärk på inpå småtimmarna innan klockan skulle ringa. Och eftersom jag även hade legat vaken från halv två så fick det bli en dag hemma från jobbet. Jag brukar inte vara hemma för minsta lilla men imorse kände jag mig verkligen helt förstörd och dessutom hade jag bara ett kortpass 7-11.30 så det förlorar man inte så mycket på. Men det är ju  det att behöva säga att man inte kan jobba som alltid tar emot. Många gånger jobbar man trots att man egentligen skulle behöva vara hemma och kurera sig.
 
Nu har jag ialla fall fått sovit några timmar här på morgonen när det slutade regna. Känner mig dock fortfarande som en påse skridskor men snart kommer min favorittjej och livar upp stämningen lite. Då ska det kramas och mysas för fullt. Håller på laddar hem lite favorit barnfilmer som vi ska plöja igenom medan mamman är i skolan. På eftermiddagen väntas middagskäk i Stugsund.
 
Ikväll blir det en tidig kväller för att ta igen all missad sömn så man är pigg till jobbet imorgon.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0