Gårdagen.

Ställde klockan och tog min morgonpromenad i lugn och ro. Skulle verkligen behöva åka iväg och göra en fotanalys då jag trampar så snett med mina fötter och mina behinnor tar verkligen stryk av det och dessutom att man går så mycket på asfalt gör det inte bättre. Blev en snabbdusch och kastade i mig lite frukost innan jag gick ut till bilen för att åka och hämta min bästa tjej som skulle vara med mig under dagen då mamman hade skola. Bilen var stendöd, enbart ett litet klick hördes när jag vred om nyckeln. Tror dock att jag vet vad problemet är, då jag hade samma problem tidigare. Knatade ner till CFL och fick ta Alexandras bil därifrån med Mollan. 
 
Jag och Mollan hämtade upp Lina och for ut till min mamma i Norrala. Där hade dom lagat fyrhjulingen så vi begav oss ut på en tur. Hann bara 100 meter upp i skogen innan det blev alldeles för mycket snö så jag valde ut ett skapligt bra ställe där vi kunde vända trodde jag. 
 
 
Slutade med att vi satt fast i diket och fick ringa efter brorsan. Nu är vi ialla fall en erfarenhet rikare och vet hur lätt det är till nästa gång att komma lös. Väl hemma på gården sa Mollan "nu åker vi inge mer" haha. 
Vi åkte tillbaka till stan istället och drog med oss Erik ner på Flinken för en mjukglass i solen. 
När klockan blev två var Mollie så trött så hon höll på somnade sittandes här hemma i soffan, spelade in en liten film på henne som ser skapligt rolig ut. Hann bara lägga ner henne på min arm så somnade hon på två röda. 
 
Världens goaste tjej <3
 

Kvällen fick jag spendera på bästa jobbet med alla goa arbetskamrater och pensionärer. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0