Det går mot höst.

Igår morse startade jag och Linda vår dag på gymmet vid 05 snåret. Jag provade på lite intervaller för första gången efter helvetessjukdomen. Otroligt vad snabbt man kan tappa kondition, tur att det går lika snabbt att bygga upp den igen. Eller så är det så att kroppen inte riktigt är återhämtad än med tanke på att jag åt sista kuren med kortinsontabletter igår. Men ni vet, det här med att vila var ju inte riktigt min grej.

Idag kör jag min 6:e dag i rad på jobbet och det har varit helt fantastiskt skönt att jobba den här veckan och det bästa med att det går mot höst är att jag alltid känner att jag kan jobba hur mycket som helst. Hösten/vintern är ju ändå lite mer av den dystra tiden så då kan man passa på att tjäna massa pengar istället som man kan göra av med fram mot sommaren. För det finns ju alltid något som man vill lägga ner pengar på.

Igårkväll blev det ett litet pyjamasparty hemma hos mig med Ökan, Linda och Tobias. Vi kikade på film, åt en massa onyttiga saker och drack lättdryck ur vinglas. Lite festligare kändes det då. Detta borde göras oftare och som tur är går vi ju mot sådan tid nu när man föredrar hemmamys istället för en massa rännande ute.

Just nu sitter jag på jobbet och häckar och om några timmar när jag väl har slutat så far jag, Tobias, Ökan och förhoppningsvis Linda ut till Norrfjärd för en sista kväll den här sommaren. Det är lyskväll ikväll och den vill vi såklart spendera där ute med min mami o papi. Blir sista turen med både båt och vattenskotern också och det kan ju inte missas.

Imorgon är jag ledig heeeela dagen!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0