Sjuktstuga.

Varit sängliggandes sen i fredags med både feber, rejäl förkylning, halsont och ja tamefan ont överallt i hela kroppen. Jag tar aldrig någonsin alvedon i onödan men jag trodde faktiskt inte jag skulle överleva den här helgen så hela lördagen fick jag knapra alvedon annars sprutade tårarna för jag mådde så dåligt. 
Och då ska ni bara veta hur det känns idag, fjärde dagen i soffan, inomhus och inte har någon här hemma att prata med. JAG KLÄTTRAR PÅ VÄGGARNA snart. Visst jag är mycket bättre i sjukan, men inte tillräckligt bra en. Försökte komma igång lite idag så jag drog fram dammsugarn. Det resulterade snabbt i en svettpöl av hela mig. Blir tyvärr en hemma dag imorgon också men sen så, sen tänker jag aldrig mer vila. Inte förrän nästa gång jag åker på sånhär helvetes vecka i sjuka. Och jag hoppas det dröjer låååångt dit. 
 
Nu på kvällskvisten har jag suttit och tagit fram lite bilder från sommaren som jag tänkte framkalla, men insåg att jag har varit ruskigt dålig med kameran. Jag skäms nästan över vad dålig jag har varit. Har haft en riktig toppen sommar med alla mina goda vänner och missat så många fina ögonblick man aldrig vill glömma. Men några godingar fick jag fram som ramlar ner i lådan om någon dag. Resten får hänga kvar i minnet.
 
Nu är jag lite ledsen i ögat över att sommaren så gott som är slut. Bara lyskvällen att se framemot. Tur man tycker om hösten och vintern och våren också. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0