Vilken dag.

Blev väckt imorse med underbart bra besked. Gick och småflinade runt hela PWn för jag blev så glad och lättad på samma gång. Inte lätt när man inte har en fast anställning och får olika besked hela tiden. Men nuså, nu känns det bra igen. 
 
Men där slutar det inte. Vid lunchtid hade jag en dejt med Nettan. Och visst det blir mest bebisprat nu, men det är inte så konstigt eftersom hon väntar sitt första barn och jag tycker det är minst lika roligt att prata om allt som har med barn att göra. Men hon lyckades ialla fall ta orden ur mun på mig när hon vräker ur sig under lunchen att hon vill att jag ska bli gudmor till deras lille son. Där satt jag knäpp tyst, gapandes och med munnen full i mat. Lite smått chockerad men samtidigt överlycklig såklart. Självklart vill jag det. Så där blev min dag genast tio gånger bättre igen. 
 
Under lunchen får jag även samtal från jobbet och där försvann min ledighet resten av dagen. Blev en liten kvällstur idag också. Börjar hårt efter en veckas sjukdom. Blir en sex dagars den här veckan och då skulle jag egentligen ha vart ledig både tisdag, onsdag och idag. Men cash is king och inte tackar jag nej inte. Dessutom åker jag faktiskt utomlands snart så lika bra att jobba på så gott man orkar. Vila kan man göra i graven eller åtminstone på semestern. 
 
Dags att byta om och röra sig mot jobbet. Hoppas ni andra får en lika bra dag som jag känner att jag har. 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0