Bra start på dagen.

Tror ni jag kunde hålla mig igår? Nej, jag började faktiskt att rensa grejor och ställde ner i förrådet inför flytten. Så kul att få börja på. Det kliar i fingrarna hela tiden, då jag vill börja röja med allt men jag måste faktiskt tänka på att vi ska bo här en hel månad till. 
 
Igår kväll provade jag och Lina på Body Combat igen. Sjukt kul, svettigt och dessutom svårt. Gick dock mycket bättre att sätta kombinationerna denna gång än i fredags när vi provade första gången. Några gånger till så kanske man kan allt rakt igenom. Finns inga ord till hur mycket man svettas under ett 55 minuter pass, men ack så skönt. 
När vi kom hem efter träningen igår satte vi igång en film som Lina hade laddat hem. Chaletgirl med Ed Westwick och Sophia Bush. MY GOD vad bra den var. Långt över förväntningarna. Vi satt och skrek och grina om vartannat. Helt kär blev vi båda två. Var man inte kär i Ed Westwick sen tidigare i Gossip Girl så blev man det defenitivt nu. 
 
Imorse vaknade jag tidigt, låg och morgonmyste till några goda låtar innan jag faktiskt snörade på mig alla träningskläder ocg begav mig till gymmet. Körde 45 minuter intervall på löpbandet. Tugnt men tog mig igenom mer en 5 kilometer och då kan jag säga att jag kände mig helt slut vid 3. Nu sitter jag här och väntar på att åka och hälsa på Malin och Sanna en sväng och precis när jag skriver detta ringer såklart Malin och berättar att Sanna förmodligen har fått magsjuka. Nej då blir det INTE att åka dit. Men ska träffa chefen ialla fall vid halv två för lite schemaläggning. Ikväll väntas ett Bodypump pass och imorgon har jag och Lina anmält oss till en föreläsning på Active. Föreläsningen handlar om träning vid förkylning. Jag tycker såntdär är skitsvårt så jag tror att föreläsningen kan vara värd att gå på. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0