Det kommer med åren.

Med inte ens tre timmars sömn fick man allt kliva upp igår morse och tvinga in sig i duschen. Duschade bort sminket, satte på mig mjukisarna och sedan började det strömma in folk för att fira Lina. Förstår inte själv hur jag lyckades ta mig ur sängen då bakfyllan var värre än värst nästan. Dock var inte jag den som var klenast. 
 
 
Såhär låg Jimmy fram till 16.00 på eftermiddagen. Tills alla gäster hade gått. haha. 
 
Jag och Lina avslutade våran bakisdag med en lugn långpromenad. Mycket skönt och hade klockan inte varit så sent så hade jag kunnat fortsatt gått i flera timmar kändes det som. 
Idag är jag fortfarande trött. Men jag fick återigen vakna av mig själv så kroppen är minst sagt utvilad. Har ätit mina goda grötfrukost och kikat några avsnitt av serien Girls. Nu ska jag tanka hem dagens Revenge avsnitt. Ska fundera ut någon god lunch att laga också. Den ända som är planerat idag är Body Combat 18.30. Jag skulle inte grina om jobbet behövde mig. Blir så uttråkad av att vara hemma flera dagar i rad. Tredje dagen hemma nu och jag har inte ett enda arbetspass förrän torsdag. Funderade istället på att börja packa lite, men jag måste verkligen vänta. Det är faktiskt en månad kvar innan vi får lägenheten och förrådet nere var inte så stort som jag mindes. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0