världens sämsta måndag.

Ibland känns det verkligen som om att jag kommer att dö av stress. Jag har aldrig någonsin tidigare upplevt stress, men helt plötsligt så har det börjat. Stressar mig genom dagarna även fast jag inte behöver på långa vägar. Och idag har mitt humör svikit så det heter duga och det vet jag precis vilka jag har att tacka för. Jag hatar verkligen att behöva gå runt och inte veta hur saker ska bli. Hatar hatar hatar. 
 
Förövrigt så bor vi ett flyttkaos. Vi har nämligen packat ihop allt som går så att vi står redo när det är någon som beslutar sig för att ta över den. Dock verkar det ganska kört att någon tar den innan 1:a mars, men då siktar vi på 15:onde istället. eller hoppas ialla fall. Just nu ser det ut som skit här hemma och sjukt tomt, så jag hoppas verkligen att Mars månad kommer att gå fort så man får känna hemkänslan igen när vi har kommit in i nya lägenheten. 
 
Orkar inte nämna så mycket ord om helgen som var. men den innehöll träning, god mat, lite födelsedagskalas och en heldag i soffan igår. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0