En effektiv vecka.

På återseende motivation. Du har varit efterlängtad. 
 
har haft en mycket lugn vecka på jobbet som avslutades med tre ledigt. Fredag, lördag och söndag. Inte ofta det händer. Har även blivit meddelad att jag är garanterad jobb ända fram till sista Augusti nu. Det känns så skönt att inte behöva gå runt månad för månad och undra hur det ska bli. Dock har det varit bra för sparkontot eftersom jag har fått sparat undan allt som har funnits över för att veta att man ska klara sig framåt. 
 
Har även kickat igång rejält med träningen, och det känns underbart. För stunden sitter jag i soffan och känner träningsvärken i hela kroppen. Har prova på vecka nu på Active och det känns så bra att gå dit. På torsdag har jag tid för möte där och ska skaffa mig ett eget kort. Bra och fräscht gym och man får dessutom tillgång till att vara med på olika grupp pass. Dessutom har jag både flera vänner och storesyster som tränar där så man behöver inte vara orolig för att gå dit ensam många gånger. 
 
Just nu kör jag mycket kondition då jag först och främst vill minska min vikt. Men det är också skönt att kunna lägga in lite styrka ibland. Det bästa med konditionen nu är att den förbättras så snabbt. Har märkt stor skillnad på bara två veckor. 
 
Nu har jag och Lina precis storstädat hela Brädan. Tvättat några maskiner. Lagt fram mat till senare. Vi ska nämligen lyxa till det med lite grillning idag. Mums. Men först ska vi prova på oss ett Easyline pass. 

Ny vecka börjar vi med ledigt.

Lördagen och söndagen blev det en massade latande efter jobbet. Lördagen kvällen gick jag över till Emil för att träffa lite folk när han hade fest. Tog mig något glas vin jag också men höll mig lugn eftersom jag hade jobbhelg. Söndagen var riktigt lat då det blev en lång vila efter jobbet och resten av kvällen kikade jag, Lina och Alexandra på film och åt en massa skit. 
 
Så idag kickade jag igång den vecka med ett redigan intervallpass på CT:n när jag vaknade. Gjorde mig en intervall lista igår på spotify som jag gick efter. Gick riktigt bra. 
 
 
Vid tolv tiden hämtade jag min bästa tjej på dagis. Trött men glad var hon. Vi åkte till hennes mormor och morfar och hälsade på medan vi väntade på att mamma Alexandra skulle sluta skolan. Försökte få na över en timme att somna innan jag väl gav upp. Hon skulle minsann inte sova, det skulle Sandra ha klart för sig. Ibland har hon tur att hon är så söt och charmig. 
Efter att ha hämtat Alexandra så blev vi bjuden på mat där ute i Stugsund. Inte illa på en måndag. 
 
Nu har jag nyligen avslutat ett till intervallpass på CT:n. Dock bara 30 minuter denna gång. Men svetten rann utav bara den ändå. Nu ska jag packa badväskan och ställa klockan för simning och bastu imorgonbitti. Skippar det där med att sova ut trots att jag har kvällspass på jobbet imorgon. Däremot så tänker jag nog unna mig en powernap mitt på dagen. För det är ju så skönt.

Lugnt och fint.

Haft en trevlig kväll ute i Stugsund med fina vänner. Middag, tvspel och underhållning. Nu är det dags att säga godnatt eftersom det väntas dagsjobb imorgon. Godnatt!

Hjälp istället för att håna.

Ibland sitter jag verkligen och stör ihjäl mig på många saker. Ibland är det verkligen svårt att hålla tungan i styr för att inte brista ut. 
Nyss när jag stod på CT:n så kom jag och tänka på en vän som i princip har varit precis lika som jag genom åren. Aldrig kunnat sagt nej, alltid tillgodosett alla andra före sig själv. Aldrig nämnt det som stört en och mycket mer. Sist jag träffade henne berättade hon hur hon äntligen hade slutat brytt sig i vad alla andra ska tycka och tro. Att hon äntligen lärt sig säga precis vad hon tycker, inte slösa tid på människor som inte ger något tillbaka och så. Jag önskar verkligen att denna dag kommer för mig också. 
 
och när jag väl tänkte på allt det där så började jag tänka på dagens horoskop som jag läste imorse i tidningen. Där stod det nämligen att jag skulle tänka över mina vänner. Vilka jag är nöjd med och inte, eftersom många av dem har för mycket inflytande på mig. Sjukt egentligen att det är så mycket som kan stämma. 
 
Men borde inte ens vänner acceptera än för den man är? 
 
 
 

Halva veckan har gått.

Äntligen så börjar jag känna mig frisk igen. Bara näsan som krånglar på kvällarna och nätterna som vanligt. Det var längesen jag kände mig så rastlös som jag har gjort veckan som var. Och direkt jag försökte göra något, som bara att gå några meter ner på stan och handla så blev jag andfådd och svettig som aldrig förr. 
 
Kickade igång friskheten igår med att ge mig ut på en PW. Stannade till längs vägen hos lillesyster som behövde hjälp med sina nya gardiner. Väl hemma var det bara att packa väskan för lite simning med Lina och Alexandra. Tjejerna bangade ur i sista sekund så det fick bli en kort stund i bastun istället. 
 
Idag tog jag mig en lång sovmorgon eftersom jag kunde. När jag väl tog mig ur sängen drog jag fram CT:n och svettades igenom 25 minuter på den. Nog allt har den stått undangömd alldeles för länge. Sjukt jobbigt och det gjorde det inte lättare att jag hade ont i fötterna sen PW:n igår. Mina skor som jag gick med igår hade tydligen alldeles för tunn sula för att ha bråddarna på mig. Det riktigt värker på min vänsta häl. 
 
Nu har jag dragit igång diskmaskin, ska ta mig ner till tvättstugan och kolla om den är ledig. Sedan väntas kvällsjobb. Yey! 

Allt för vår vän.

Idag var det begravning för Emils pappa. Jag har bara varit på en begravning tidigare och den minns jag inte så mycket av. Det var för min farmor och jag minns inte mycket av henne heller. På så vis blev jag så sjukt nervös när vi kom utanför församlingslokalen där det skulle hålla till. Tack och lov för att det inte var i en kyrka. Det kändes som om att jag blev helt stum där ett tag innan det skulle börja, när jag försökte röra mig fick jag kämpa emot för att inte springa och spy. Jävligt konstig känsla var det. MEN, jag är glad för att jag följde med. 
Tårarna var väldigt svår att hålla tillbaka idag och till slut fick det brista. Tycker det är så oerhört jobbigt att se ens nära bli/vara ledsen. 
 
Ikväll går vi ut och äter tillsammans och håller ihop som riktiga vänner skall göra. 
 
 

Jag föll direkt.

We took it all apart but I´m wishing I´d stayed
in the back from something I heard you say
We didn´t wanna call it too early
now it seems a world away but I miss that day,
are we ever gonna feel the same?
 
Standing in the light till it´s over
out of our minds
someone had to draw a line
We´ll be coming back for you one day.
I don´t even care if I know ya
out of our minds
sad to leave it all behind
 
Gonna rise, gonna fall, getting pulled apart
and we all do it iall cause it stole oure hearts.
Gonna light up the sky, or ignore the stars
and we all do it all cause it stole our hearts


Berörd.

 
Life is not measured by the number of breaths we take
but by the moments that take our breath away 
- Hilary Cooper
 
 

Om du bara kunde.

Gud, gör mig frisk. Helst igår.

 

Nytt år, nya möjligheter.

Inledde det nya året med min familj och några vänner. Middag och massa alkohol, musik och mys.
Bra kväll, vaknade inte lika pigg dagen efter. Var inte bara bakfull utan världens förkylning dök upp och gjorde kaos med mig. Har nu legat utslagen i tre dagar och vill inget annat än att bli frisk.

Imorgon vankas det begravning för Emils pappa. Kommer bli en känslig dag, men det som inte dödar, härdar. Och som en vän är det klart man ställer upp, skulle inte ens drömma om något annat.

 

 

 

 

RSS 2.0