En effektiv vecka.

På återseende motivation. Du har varit efterlängtad. 
 
har haft en mycket lugn vecka på jobbet som avslutades med tre ledigt. Fredag, lördag och söndag. Inte ofta det händer. Har även blivit meddelad att jag är garanterad jobb ända fram till sista Augusti nu. Det känns så skönt att inte behöva gå runt månad för månad och undra hur det ska bli. Dock har det varit bra för sparkontot eftersom jag har fått sparat undan allt som har funnits över för att veta att man ska klara sig framåt. 
 
Har även kickat igång rejält med träningen, och det känns underbart. För stunden sitter jag i soffan och känner träningsvärken i hela kroppen. Har prova på vecka nu på Active och det känns så bra att gå dit. På torsdag har jag tid för möte där och ska skaffa mig ett eget kort. Bra och fräscht gym och man får dessutom tillgång till att vara med på olika grupp pass. Dessutom har jag både flera vänner och storesyster som tränar där så man behöver inte vara orolig för att gå dit ensam många gånger. 
 
Just nu kör jag mycket kondition då jag först och främst vill minska min vikt. Men det är också skönt att kunna lägga in lite styrka ibland. Det bästa med konditionen nu är att den förbättras så snabbt. Har märkt stor skillnad på bara två veckor. 
 
Nu har jag och Lina precis storstädat hela Brädan. Tvättat några maskiner. Lagt fram mat till senare. Vi ska nämligen lyxa till det med lite grillning idag. Mums. Men först ska vi prova på oss ett Easyline pass. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0