Halva veckan har gått.

Äntligen så börjar jag känna mig frisk igen. Bara näsan som krånglar på kvällarna och nätterna som vanligt. Det var längesen jag kände mig så rastlös som jag har gjort veckan som var. Och direkt jag försökte göra något, som bara att gå några meter ner på stan och handla så blev jag andfådd och svettig som aldrig förr. 
 
Kickade igång friskheten igår med att ge mig ut på en PW. Stannade till längs vägen hos lillesyster som behövde hjälp med sina nya gardiner. Väl hemma var det bara att packa väskan för lite simning med Lina och Alexandra. Tjejerna bangade ur i sista sekund så det fick bli en kort stund i bastun istället. 
 
Idag tog jag mig en lång sovmorgon eftersom jag kunde. När jag väl tog mig ur sängen drog jag fram CT:n och svettades igenom 25 minuter på den. Nog allt har den stått undangömd alldeles för länge. Sjukt jobbigt och det gjorde det inte lättare att jag hade ont i fötterna sen PW:n igår. Mina skor som jag gick med igår hade tydligen alldeles för tunn sula för att ha bråddarna på mig. Det riktigt värker på min vänsta häl. 
 
Nu har jag dragit igång diskmaskin, ska ta mig ner till tvättstugan och kolla om den är ledig. Sedan väntas kvällsjobb. Yey! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0