Ny vecka börjar vi med ledigt.

Lördagen och söndagen blev det en massade latande efter jobbet. Lördagen kvällen gick jag över till Emil för att träffa lite folk när han hade fest. Tog mig något glas vin jag också men höll mig lugn eftersom jag hade jobbhelg. Söndagen var riktigt lat då det blev en lång vila efter jobbet och resten av kvällen kikade jag, Lina och Alexandra på film och åt en massa skit. 
 
Så idag kickade jag igång den vecka med ett redigan intervallpass på CT:n när jag vaknade. Gjorde mig en intervall lista igår på spotify som jag gick efter. Gick riktigt bra. 
 
 
Vid tolv tiden hämtade jag min bästa tjej på dagis. Trött men glad var hon. Vi åkte till hennes mormor och morfar och hälsade på medan vi väntade på att mamma Alexandra skulle sluta skolan. Försökte få na över en timme att somna innan jag väl gav upp. Hon skulle minsann inte sova, det skulle Sandra ha klart för sig. Ibland har hon tur att hon är så söt och charmig. 
Efter att ha hämtat Alexandra så blev vi bjuden på mat där ute i Stugsund. Inte illa på en måndag. 
 
Nu har jag nyligen avslutat ett till intervallpass på CT:n. Dock bara 30 minuter denna gång. Men svetten rann utav bara den ändå. Nu ska jag packa badväskan och ställa klockan för simning och bastu imorgonbitti. Skippar det där med att sova ut trots att jag har kvällspass på jobbet imorgon. Däremot så tänker jag nog unna mig en powernap mitt på dagen. För det är ju så skönt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0