Jag trivs bäst i öppna landskap.

Visst är det fullt upp om dagarna allt. Hade ju först en ledig vecka, midsommarveckan. Gjorde saker non stop. Sen gick jag på en rejäl arbetsvecka där jag även lyckades klämma in både träning och nöje. Efter 8 arbetsdagar var jag helt slut när hälften av dem även bestod av dubbelturer. Lägg till att jag klev upp 05 fem av dem för att träna innan jobbet. När jag då blev ledig i tisdag så kunde jag inget annat än att njuta. Vaknade dock tidigt ändå men fortfarande av mig själv så jag kände mig utvilad. Skruvade ihop min nya cykel som jag köpte i måndags och drog sedan iväg på en premiärtur. Första stopp Söderala där jag träffade Emma, Johan och Wilma en sväng. Andra stop i Ina när jag såg Nettan bil hos morsan sin. Tredje stop hemma för att fylla på lite ny energi sedan fjärde stoppen i stugan i Norrfjärd. Drack lite vin där med mamms, papps och Mattis. Cyklade hem strax efter nio och mötte upp lillesyster och Johan som kom hem från Turkiet. Så sisådär 2 mil blev första dagen på cykeln.

Onsdagen så hann jag bara vakna till liv innan jag fick ett sms av Ökan som var sugen på sola och bada. Slängde ihop alla saker och blev upphämtad. For ut till Norrfjärd igen där mamma o Korven fick skjutsa över oss till Kringlan för bad. Solen gick i moln och det blåste isbjörnar så det blev inte så mycket innan vi for hemåt igen. Fick bli en snabb powernap innan kvällsjobb istället.

Idag har jag först jobbat på bästa jobbet. Sedan hämtade Ökan upp mig då hon behövde lite hjälp. Hon behövde körs lite grejor och vela att jag skulle köra eftersom vi skulle ha släpvagn med oss. Tur man är en grym förare!
Nu ska jag skutta in i duschen och tvätta håret innan det är dags för bilbingo i Mohed med Malin, Fatmir och Angeliuqa eller hur hon nu stavar, fröken Lafon.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0