När dem bara finns där.

Imorse tänkte jag unna mig en rejäl sovmorgon så igår kväll stängde jag faktiskt av ljudet på telefon och ställde inget alarm. Vaknade av mig själv vid halv åtta och kände mig utvilad. Brummade ut med bilen till mamma så broder kan fixa hålet på avgassystemet, sen jäklar ska den läggas ut på blocket. Lämnade den ialla fall där och tog en rejäl powerwalk tillbaka till stan. Precis 1 mil blev det.

Efter dusch och frukost gjorde jag och Alexandra stan. Hon letade efter klänning till fredag och jag behövde nya leggings. Sagt o gjort. Väl hemma kom Lotta över och hälsade på en sväng. Hon satt ute på balkongen i solen medan jag stod inne o lagade middag. Alltid trevligt att ha vänner där man inte måste prata var eviga sekund.

Nu på kvällskvisten hakade jag på min lilla familj ut till Kinsta. Vi tog oss en cykeltur ner till Mohedskiosken så Mollie fick sig en glass. Nu ligger jag nedbäddad i soffan och kikar på Coyote Ugly medans Mollan sover och Emil o Alexandra har åkt iväg och handlat frukost till imorgon. Kör på en övernattning här inatt så jag o Alexandra kan hurta tillsammans imorgonbitti. En liten skogsrunda i Marma/Kinsta är aldrig fel!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0