Det ordnar sig ska du se.

Nu har vi bott hos Emil i en och en halv vecka och det går fortfarande bra. Jag bor på en liten 80s madrass på golvet i vardagsrummet, sover inte alls så dåligt som jag trodde att jag skulle göra men däremot så flyttar jag ändå över till Emils säng när han åker till jobbet mitt i natten. Det bästa som finns är att breda ut sig över en hel stor säng. Sovit som en gud också, hehe. 
 
Har fått lite dålig besked den här veckan också, men som tur är har man för en gångs skull tänkt framåt när det kommer ett sånthär bakslag. Tror dock att det kommer lösa sig bra. 
 
I slutet av nästa vecka räknar vi med att få nya lägenheten. Kan ju inte bli bättre eftersom man är ledig hela påsken. Då kan vi flytta in och dricka massa vin. Hoppas på finväder så man kan inviga balkongen. Kommer bli många kvällar där. 
 
Nu ska jag duka klart bordet tills efterrätten blir klar. Och ja, vi kör på lite lyxonsdag idag eftersom både jag och Lina slutade redan vid 11 och Emil har ledig dag, så då passade vi även på att lägga in en liten efterrätt. Äppelpaj, mums. Ikväll blir det filmmys och imorgon är det återigen jobb som gäller. Jobbar även fredagkväll men sen så är det ledig helg och Ökans 25års fest som gäller. Skall även iväg till Arbrå på lördag och prova klänningar till brölloppet. Börjar faktiskt bli riktigt nervös inför det nu. Jag i klänning, klackskor, håruppsättning och smink. INTE riktigt min grej. Men blir nog bra till slut det med. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0