Framsteg.

Igår fick man äntligen samtalet som man har väntat på. Efter mycket hit och dit så har vi nu fått reda på att vi skall vara ute ur vår lägenhet den 15 Mars. Det kommer alltså att bli två flyttlass den här månaden men det kommer det att vara värt när vi ändå sparar in en halv hyra istället för att få betala dubbelt. Kan meddela att vi redan igår började köra ut saker till mammsen där vi ska förvara allt när vi inväntar nya lyan. Imorse när vi klev upp vid halv nio tiden fortsatte vi. Nu är det inte mycket kvar, typ bara stora saker som vi behöver hjälp att flytta ner och dessutom större bil för att få iväg. 
 
Nu har vi precis vaknade upp efter en varsin powenap här hemma. Väntar på att Korven ska komma och hämta upp min byrå, tvbänk, crosstrainer och ytterligare en förvaringshylla. Lämpligt att kasta på ett lass på hans pick up när han ändå har vägarna förbi när han åker hem ifrån jobbet. 
 
Imorgon kommer Emil och ska hjälpa mig ner med sängen. Undra hur mycket svordommar det kommer bli innan det är klart. Kan hända att den kommer delas på mitten och vi får kasta skiten. Den går nämligen inte in i hissen och trappen är nå fruktansvärt snäv. Killarna hade bara tur att dom till sist fick upp skiten. Jag hoppas verkligen att det går mycket lättare att få ner den. 
Jag ska även vara barnvakt en stund på dagen imorgon. Emma och Wilma kommer hem till Söderhamn då Emma ska till frissan för att göra sig fin i håret och då får jag äran att mysa några timmar med Wilma. 
 
Nu ska jag försöka göra ett ryck här igen. Ska tvätta en maskin tvätt som ska packas ner. Jag kommer ju faktiskt att bo i två Ikea kassar tills vi får nya lyan, haha. Sen ska jag ta fram vinflarran och bjuda Lina på ett glas eller två samtidigt som vi ska skruva isär hennes sängram. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0