Hittar ni inte oss har vi blåst bort.

Igår fick jag äran att vara barnvakt åt Wilma medans Emma skulle till frissan och snagga sig. 
 
 
Kan säga att vi nästan blåste bort under promenaden, men inte klagade någon av oss för det. Jag sjöng en massa barnlåtar och Wilma satt både nöjt och skrattade som en tok åt mig i vagnen. Dock så matvägrade hon. Ja nog minsann är hon en envis allt. Och humöret har hon verkligen ärvt efter mor sin. Oftast glad men kan verkligen visa vad hon går för också. Precis som det ska vara. Hon kommer att bli tuff att ta sig an när hon kommer upp i ålder. 
 
Idag har det varit lika fint väder dock utan blåst men istället har det varit riktigt kallt ute hela dagen. Som vanligt har jag och Lina kört lite grejor ut till mammsen igen.
 
Jobbigt läge när man har ljuskänsliga ögon och glömmer solglasögonen när man ska iväg. 
 
Vi har även varit hem till min mormor och morfar då mormor fyller 65 år idag. Jag kände mig faktiskt rätt ung när jag tänkte på att jag faktiskt har 42 år kvar att jobba medans mormor inte ens behöver tänka på jobb nå mer. Sjukt. 
Nu är det snart dags att krypa ner i sängen tänkte jag säga men någon säng finns inte alls kvar i lägenheten. Vi sover nämligen dom sista dagarna i soffan båda två. Tack och lov för stor soffa. På söndag går sista vändorna ut till Norrala med grejorna och dessutom har vi redan börjat med städningen. Inte alls långt kvar och det känns riktigt bra. Hoppas bara att dagarna går fort och att vi förhoppningsvis får komma in i nya lägenheten lite tidigare än 1:a April. Hoppas kan man alltid göra. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0