Less på allt som har med flytt att göra.

Sista flyttlasset gick i söndags, lagomt när man var bakfull och jävlig. Möhippan blev lyckad och det hoppas jag även att bruden tyckte. Kändes sådär att behöva köra sista grejorna i söndags men så skönt när det var gjort. Måndagen spenderade vi att städa klart det sista och nu väntar vi bara på att dom ska ringa och berätta hur det gick när dem besiktade lägenheten. På torsdag ryker nycklarna och då behöver vi bara blicka framåt mot den nya. 
 
Just nu bor vi hos Emil som vi förmodligen kommer och göra dessa två/tre veckor. I måndag kom även Erik upp på besök så just nu är vi fyra stycken som bor i en tvåa. Än så länge funkar det bra men det tror jag även att det kommer fortsätta göra eftersom man är inställd på att det bara kommer vara under en kort tid. 
 
Nu har jag varit ledig både tisdag och onsdag så det ska bli skönt att få gå och jobba imorgon. Jag tycker inte om att vara ledig för länge. Nu måste jag springa in i köket och titta till pannkakan som står i ugn. Kasta i sig en portion och sedan invänta ett kettlebells pass. Just ja, tog även årets första forsbackapromenad idag. Så skönt att kunna gå ute igen utan att halka ihjäl sig, dock så var det en aning för kallt åt ansiktet i början. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0