Vi tog oss hela vägen runt.

Laddad var jag, mitt bästa gjorde jag och personligt rekord tog jag. Nu har jag vaknat upp från gårdagen med solen i ansiktet, ska snart ge mig ut på en morgonprommis. Får se hur benen mår efter 90% löp på asfalt igår...

Något oväntat.

Imorse eller snarare på förmiddagen när jag väl hade vaknat till liv fick jag ett sms av storesyster. Imorgonkväll kör vi på Vårruset i Gävle. Jag hade dock inte kört ett benpass igår om jag visste det här då. Blir till att springa bort träningsvärken.

Det är mycket hit och dit när man är ledig.

Imorse vaknade jag och var på ett riktigt dåligt humör, vädret var ännu sämre och motivationen till att kliva upp o träna var nere på noll. Efter en timmes vridande och vändande i sängen drog jag mitt arsel till gymmet, gjorde lite uppvärmning på löpbandet och svettades igenom ett benpass. Kändes inte skitbra men fick ur mig mycket ilska i repetitionerna. Bättre lycka nästa gång.

Under dagen har jag hälsat på ute i Kinsta, varit ute på shoppingrunda *2, första med Lina och andra med både Lina o Emma. Grillat och pysslat en massa hemma med sovrummet.

Nu sitter jag hemma hos Ökan med henne, Lina, Erik och Sofie. Vi har bakat världens onyttigaste sockerkaka som vi ska smaska i oss innan det är dags att traska hem och krypa till kojs. Måste komma ihåg tvätten i tvättstugan också som jag har glömt sen tidiga eftermiddagen.

En dålig dag blev till en bra dag.

Imorse blev det visst en rejäl sovmorgon. Klockan var tio när jag steg upp ur sängen. Och eftersom jag har haft världens största blåsor på fötterna på grund av mina gamla springskor som jag var dum nog och använde under lördagens PW så fick jag istället ta på mig foppatofflorna o ställa mig på CT:n här hemma. 40 minuter senare svettades jag som en gris och tog en välförtjänt dusch innan det blev lite frukost till säsongens sista Greys avsnitt. Jag o Lina låg och snyfftade genom hela avsnittet och det kändes som hela måndagen var förstörd. Ja vi är lite för känslig när det kommer till massa känsliga saker.

Blev en snabbfika på Waynes innan vi tog en impulstripp till Gävle. Biltema, Stadium, Stadium outlet och Ikea gick vi igenom innan vi styrde hem igen. Kom hem med lite grejor men inte allt jag vela/behövde.

Nu har jag svettat av mig 40 minuter till på CT:n och ska varva ner till en film med sambon innan det är
dags att lägga sig till sängs så man är pigg imorgon.

Det går fort när man har roligt.

Jag har haft en riktigt bra helg. I fredags efter morgonträningen och lite handling med mamma så begav jag mig ut till Kinsta till bästa vännen. Med finväder så jäste vi på hela dagen där ute. När Emil hade slutat fixade vi gomiddag och sen spenderade vi kvällen ute på altan med kortspel och lite vin. Sov över gjorde jag också.  
 
 
 
Jag sov inne i Mollies nya rum, med himmelsäng och såklart beaver. 
På lördagsmorgon klev vi upp i tid och tog oss en promenad runt marma/kinsta. Härlig start på dagen och när vi väl var tillbaka i huset gjorde vi iordning en rejäl brakfrukost. Älskar verkligen när det finns allt möjligt att välja på, på frukostbordet. 
 
 
På lördag eftermiddag var det dags för bröllopp igen. Den här gången för mina vänner Emma och Johan. 
 
 
Fin dag och riktigt trevlig kväll. Eftersom vi alla blev fulla på kvällen och vi var utanför staden så blev det en övernattning i Söderala hos Emma och Fredrik. I deras bod dessutom. Det var alltså andra dagen irad jag sov borta och jag som verkligen hatar att sova bort. Var riktigt stolt över mig själv igår att jag faktiskt hade gjort det. Jag är inte den som vill vara borta i första taget, inte det andra heller för den delen. haha. 
 
Söndagen bestod av vila både från träning och från lördagskvällen. Lite slitet kan jag faktiskt erkänna att det var, men det ordnade upp sig när man åkte ut till Kinsta och fick middag. Kikade även film där ute på kvällen innan jag åkte hem och myste ner mig i min egna säng. Bra helg, mycket bra helg. 
 

Hälsade på Norrtälje igår.

Hälsade på Fredde, Jessica och deras lilla Oscar som redan blir 1 månad på lördag. Vilken liten goding!!

Sometimes goodbye is a second chance.

Jag hatar att inte kunna sova när jag måste. Klockan är på tok för mycket eftersom jag ska jobba imorgon men hjärnan har valt att gå på högvarv ikväll tydligen. Ibland önskar jag att jag bara kunde skrika ut all ilska man bär inom sig, försöka släppa smärtan som alltid bärs med. Hitta tillbaka till sig själv och den versionen av sig själv man trivdes med. Men allt har för o nackdelar och ibland är det svårt att inse vad som är bäst, svårt att acceptera vad som är bäst för en. Man måste helt enkelt inse att man inte kan springa ifrån sina problem, de kommer alltid ifatt en oavsett hur mycket man försöker.

Ibland behöver man gå vidare.

Det tar lite tid.

Ibland lyckas det bli långt mellan gångerna. Har hunnit med en massa träning, umgänge med fina vänner, möhippa för Emma och alldeles för lite jobb. Även fast det faktiskt har varit skönt att varit långledig så saknar jag alla mina goa arbetskamrater och pensionärer. Men eftersom tiden går så fort så drar jag snart igång arbetet igen med 100 %, men innan det ska det hinnas med lite roligheter. Vi startar ikväll med lite grillning och kubb med fina vänner.RSS 2.0