Det går fort när man har roligt.

Jag har haft en riktigt bra helg. I fredags efter morgonträningen och lite handling med mamma så begav jag mig ut till Kinsta till bästa vännen. Med finväder så jäste vi på hela dagen där ute. När Emil hade slutat fixade vi gomiddag och sen spenderade vi kvällen ute på altan med kortspel och lite vin. Sov över gjorde jag också.  
 
 
 
Jag sov inne i Mollies nya rum, med himmelsäng och såklart beaver. 
På lördagsmorgon klev vi upp i tid och tog oss en promenad runt marma/kinsta. Härlig start på dagen och när vi väl var tillbaka i huset gjorde vi iordning en rejäl brakfrukost. Älskar verkligen när det finns allt möjligt att välja på, på frukostbordet. 
 
 
På lördag eftermiddag var det dags för bröllopp igen. Den här gången för mina vänner Emma och Johan. 
 
 
Fin dag och riktigt trevlig kväll. Eftersom vi alla blev fulla på kvällen och vi var utanför staden så blev det en övernattning i Söderala hos Emma och Fredrik. I deras bod dessutom. Det var alltså andra dagen irad jag sov borta och jag som verkligen hatar att sova bort. Var riktigt stolt över mig själv igår att jag faktiskt hade gjort det. Jag är inte den som vill vara borta i första taget, inte det andra heller för den delen. haha. 
 
Söndagen bestod av vila både från träning och från lördagskvällen. Lite slitet kan jag faktiskt erkänna att det var, men det ordnade upp sig när man åkte ut till Kinsta och fick middag. Kikade även film där ute på kvällen innan jag åkte hem och myste ner mig i min egna säng. Bra helg, mycket bra helg. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0