Allt eller inget.

Vet vi vad jag hatar? Jo, Ikea möbler. Det spelar ingen roll hur många gånger man dubbelkollar i ritningarna så man gör rätt så blir det fel ändå. Skulle hjälpa Nettan igårkväll med en byrå, 4 och en halv timme senare är den ihopsatt på vårat vis istället. Vill inte ens nämna hur mycket som inte sitter där det ska eller hur många ggr vi fick skruva isär och skruva om. Skitgrejer är vad det är! 


Jag hoppas hon är jävligt nöjd med byrån idag. Min rygg mår dock därefter idag. 

Har gått på två lediga dagar nu. Ska förberedas lite inför dopet som är på lördag och jag kan erkänna att jag börjar bli lite lätt nervös. Jag ska nämligen läsa upp en dikt, högt inför 50 pers. Jag som alltid har varit folkskygg. Ska även hinna med massa träning, kom precis hem från simning på badhuset. Har kastat in lite tvätt i maskinerna och nu ska jag ta en dusch och äta lite frukost. Just ja, måste färga håret inför lördag också, det får jag ju inte glömma. Måste göras idag. Vill inte gå runt på lördag och lukta hårfärg. Och sen finns det säkert tusen andra småsaker man ska hinna när man är ledig. Så är det alltid men sällan allt blir av, någon som känner igen sig? 

Ledig onsdag.

En timmes PW ute i det friska och friskt var det minsann. Kände knappt röv eller lår för det var så kallt. Dusch, klätt mig och dona. Bränt ny skiva till bilen. Hunnit varit iväg till morbror och fått däcken balanserad och klockan är inte mer. Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att min lilla familj ska hämta upp mig, vi tänkte nämligen lyxa till det med hotellfrukost. Inte illa på en ledig onsdag. 


Och självklart ska det pussas massa med min lilla prins. Min lilla solstråle. Som jag älskar denna lille kille, som han vore min egna! <3 

RSS 2.0